nl | en | de
Laatste nieuws

Ondersteuning voor PayPal, iDeal en Creditcard betalingen.

Inloggen

Nog geen account?

Vraag nu een account aan.

System integrator

Toegevoegde waarde voor klant door optimale aantallen reservedelen

Bij oplevering van een machine of installatie wordt vaak gevraagd om een aanbevolen hoeveelheid reservedelen. Mede door stricte eisen aan de beschikbaarheid van installaties is het essentieel dat de aanbeveling in lijn is met deze eisen. De optimale reservedelen strategie is risicomanagement.

Op basis van RBSP kunnen onderbouwde voorraadniveaus worden aangegeven. Door in een vroeg stadium de benodigde delen in kaart te brengen met de daarbij behorende kosten kunnen eenvoudig grote optimalisaties op de levensduurkosten van een installatie (LCC en TCO) worden behaald. Ook kan aan klanten aangegeven worden wat de risico's zijn indien niet de aanbevolen onderdelen met de aanbevolen hoeveelheid op voorraad wordt genomen. Hierdoor kan de klant een onderbouwde beslissing nemen met betrekking tot de kosten en het bijbehorende risico.

Door in te spelen op de ondersteuning die gedurende de levenscyclus benodigd is voor de toe te passen componenten kan voor de klant een optimale installatie gerealiseerd worden in relatie tot de kosten over de gehele levensduur (LCC en TCO). Ook kunnen services als reservedelenpooling onderbouwd aangeboden worden. Op basis van de installed base bij al uw klanten kunt u tegen lagere kosten een lager risico bieden. Een voordeel voor zowel uw klant als uzelf.